Prve scene iz novog zajedničkog filma Breda i Anđeline! (FOTO)
Andželina Džoli i Bred Pit

Pogledajte

Prve scene iz novog zajedničkog filma Breda i Anđeline! (FOTO)

Anđelina Džoli i Bred Pit pojaviće se zajedno na velikom platnu, prvi put od sudbonosnog filma "Gospodin i gospođa Smit", u filmu "By the Sea".

Prvo zajedničko ostvarenje novopečenog bračnog para od filma "Gospodin i gospođa Smit" iz 2005. godine, govori o bračnom paru, plesačici i američkom piscu čiji je brak u krizi.

Radnja filma je smještena u Francusku sedamdesetih godina prošlog vijeka, a scenario i režiju potpisuje ljepša polovina ovog glumačkog, bračnog para.

Anđelina Džoli glumi bivšu plesačicu Vanesu, koja je udata za američkog pisca Rolanda, a nedavno je na Instagramu objavljena i prva fotku sa snimanja.

angelina

"Rediteljka" i glavni glumac su nedavno svoju dugogodišnju vezu krunisali brakom, a interesanto je da su se upravo tokom snimanja "Gospodina i gospođe Smit" i zaljubili, iako je tada Pit bio u braku sa Dženifer Aniston.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.