Evo kako se osvaja srce Sofije Vergare! (VIDEO)
Sofija Vergara

Ako niste znali

Evo kako se osvaja srce Sofije Vergare! (VIDEO)

Njegova djevojka je jedna od najljepših u Holivudu, pa onda ni ne čudi što se Džo Manđanelo toliko preznojava da bude u tip-top formi

Tridesetsedmogodišnji glumac koji se sprema za ulogu u "Magic Mike XXL" za dvije nedjelje, podijelio je na tviteru fotografiju na kojima bukvalno "gore" njegovi bicepsi.

joe

Film će naravno oduševiti prvenstveno sve dame, jer se radi o grupi muških stripera, a pored Džoa, glumi i Čening Tatum, ali i Metju Mekonahi.

(blic)

 

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.