Nakon vjenčanja godine u Dubrovniku, milioneri ostavili dugove!
Fabiola i Džejson Bekmen

Strašno!

Nakon vjenčanja godine u Dubrovniku, milioneri ostavili dugove!

Vjenčanje bogataša Fabiole i Džejsona Bekmena prenijeli su svi svjetski mediji, ali nisu svi srećni ishodom...

Nakon vjenčanja godine ostali su samo dugovi. Iako je ceremonija bila raskošna, izgleda kao da su i troškovi isto takvi – Za ozvučenje, rasvjetu i scenografiju ostali su dužni nekoliko desetina hiljada eura!
Fabiola Berakasa imala je vjenčanje iz snova, ali iza ceremonije su izgleda ostali i neplaćeni dugovi...

Dubrovački dnevnik piše kako su kontaktirali oštećene vlasnike firmi Sliško d.o.o. i Eldra d.o.o. koje su radile kao podizvođači na 'vjenčanju godine' u Dubrovniku.
'Denis Wohlfart mi je platio samo avans, a ostatak, dakle oko polovinu iznosa nije nikad. Nisu nam plaćeni ni dodatni troškovi koje smo imali', poručio je Sliško i dodao kako ga sada i dužnici izbjegavaju.

'Znam ga cio život i na žalost nismo ni ugovor potpisali jer sam išao na povjerenje', dodao je i otkrio kako mu ni Amerikanci nisu platili cio iznos.
Direktor kompanije Eldra d.o.o koja se bavi iznajmljivanjem audio, video i rasvjetne opreme kaže kako su njemu ostali dužni oko 30.000 eura , a nisu plaćene ni čistačice i čuvari, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.