Nikolina Pišek: Porodiću se nasred autoputa
Nikolina Pišek

U sedmom mjesecu trudnoće

Nikolina Pišek: Porodiću se nasred autoputa

Nikolina Ristović Pišek (41) u sedmom je mjesecu trudnoće, a prema preporuci ljekara, odradila je posljednju emisiju “Bulevar”, koju vodi na televiziji B92.

Iako se dobro osjeća, ljekari su joj savjetovali da uspori jer je za nedjelju dana znala da prevali po 1000 kilometara putujući na relaciji Zagreb - Beograd. Još nije odlučila gdje će se poroditi.

- Kako stvari stoje, porodiću se na sred autoputa - našalila se Nikolina, koja će roditi djevojčicu.

Ona i suprug Vidoje Ristović (38), antikvar iz Beograda, još nisu odlučili kako će se djevojčica zvati, a njena starija ćerka Hana (16) stalno joj šalje predloge za imena. Vidoje želi da bude na porođaju, a ona ne planira da ide na vježbe za trudnice jer je sve odradila.

Voditeljka kaže da se nije puno ugojila, a na porodiljskom ne planira da ostane godinu dana. Ako se bude dobro osjećala, ranije će se vratiti voditeljskom poslu. Mjesec dana nakon što je rodila Hanu, vratila se na studije dizajna na Arhitektonskom fakultetu, a na predavanja je išla do kraja trudnoće, prenosi 24sata.rs.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.