Severina se pohvalila zategnutom guzom (FOTO)
Severina

Provocira

Severina se pohvalila zategnutom guzom (FOTO)

Pjevačica Severina Vučković već godinama važi za jednu od najseksepilnijih hrvatskih pjevačica, a sada je tu reputaciju i opravdala.

severina

Bivša srpska snajka, pokazala je zavidnu figuru iako je majka jednogodišnjeg djeteta. U uskom trikou,njeni atributi došli su do izražaja.

Severina je na jednoj od fotografija, koju je objavila na Fejsbuku pokazala svoju drugu stranu, bukvalno. Seksi guza došla je do izražaja, a čini se da se ova lijepa Hrvatica veoma ponosi svojom zanosnom figurom.

Fotografija je nastala tokom jednog od snimanja, a fotografija je za samo nekoliko minuta dobila nekoliko hiljada lajkova, kao i pohvalne komentare.

Svakako, pjevačica u svakom izdanju, ostavlja bez daha, a kamoli ovako provokativnom.

(blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.