Lejdi Gaga polugola pred fanove (FOTO)
Lejdi Gaga

Opšti haos na aerodromu

Lejdi Gaga polugola pred fanove (FOTO)

Sasvim običan dan na aerodromu Lejdi Gaga je začinila svojom "garderobom".

Lejdi Gaga nastavlja svoju turneju promovišući posljednji album Pop Art. Pop pjevačica ovog puta je u Atini u Grčkoj. Izazvala je pravu pometnju na  aerodromu kada se pojavila u minijaturnom kostimu koji je otkrio njeno preplanulo tijelo, prenosi Blic.

lejdigaga1

Gaga je našla inspiraciju u grčkoj boginji Afroditi, a pratili su je njeni obožavaoci dok su je plesači nosili na ramenima. Lejdi Gaga još jednom je pokazala da je pravi profesionalac koji može da napravi pravi šou i da zabavi publiku – pa bilo to i na aerodromu.

lejdigaga2

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.