Evo kako uspijevaju da budu tako mladolike
Sandra Bulok

Otkrile tajnu

Evo kako uspijevaju da budu tako mladolike

Svi znamo da postoje stvari od kojih izgledamo starije - raščupana kosa, ulijepljene trepavice i peviše pudera u prahu na icu - ali šta je sa sitnicama koje "brišu" godine? Pravi eksperti za to su holivudske ljepotice, koje kao da iz godine u godinu izgledaju sve mlađe. One su otkrile svoje tajne.

KRISTI BRINKLI

Ova nasmijana seksi plavuša ima 60 godina. Ona tvrdi da je tajna njene mladolikosti u dobroj kosi. Zato najčešće kosristi umetke, koji pomažu da kosa dobije mladalački volumen. Ali, to nije jedina tajna.

- Obrve s godinama postaju sve tanje. Zato ja korstim olovku i sjenku - otkrila je Kristi. Zaista, obrve uokviruju cijelo lice i nepravedno su zanemarene.

DŽULIJEN MUR

Ako želite da vam koža u 54. godini izgleda ovako blistavo, poslušajte glumičin savjet i klonite se sunca. Ona otkriva da ju je majka od malena sklanjala sa sunca, a od svoje 23 godine svakodnevno nosi kremu sa zaštitnim faktorom na licu. Fotografi su je takođe nekoliko puta uslikali kako na plaži štiti lice šeširima i kačketima.

KIM KATRAL

Kim možda ne jede humus i ne uzima koktel vitamina svakodnevno kao Samanta Džons iz serije "Seks i grad", ali ona starenje shvata ozbiljno. I tvrdi da žene treba da obrate pažnju na cijelo tijelo, a ne samo na lice. Zato redovno koristi piling.

- Odmah primijetim kako mi se koža osjeća srećnije i svježije - kaže Katralova.

SINDI KRAFORD

Sindi će uskoro imati 50 godina, a ima kožu znatno mlađe žene. Njena tajna leži u - frižideru. Pored zdrave hrane koju jedna, Sindi redovno na lice maže punomasno mlijeko. Naime, mlijeko zadrži mliječnu kisjelinu koju često možete vidjeti i u skupim proizvodima za njegu kože.

Mliječna kisjelina vrši prirodnu eksfolijaciju pa koža izgleda podmlađeno i svježe. Budući da je ovaj "recept" takoreći besplatan, ne može da naškodi da se proba.

SANDRA BULOK

Bulokova je nedavno napunila 50 godina, a svojim izgledom prosto zbunjuje ljude. Nju nikad nećete vidjeti sa umornim očima, a glumica ima posebnu i pomalo čudnu tajnu za to. Ona korsti kremu za hemoroide na predjelu oko očiju.

- Stavljanje kreme za zadnjicu na oči je jedna od mojih najboljih tajni za ljepotu, zbog nje nemam bore - izjavila je Sandra za "Jahu".

DEMI MUR

Iako je Demi priznala da je spremna gotovo na sve kako bi izgledala dobro - čak i na "druženje" sa pijavicama - ona zapravo vjeruje da je tajna lijepe kože veoma jednostavna, i glasi: Hidratacija, hidratacija i hidratacija.

- Bez obzira na to koliko je kasno, kada dođem kući uvijek izdvojim vrijeme za čišćenje i hidrataciju lica. Vjerujem da vam neće trebati mnogo šminke ako se koncentrišete na dobru njegu kože - smatra Demi.

HALE BERI

Iako je na pragu šeste decenije, njena blistava koža je i dalje njen zaštitni znak. Njena tajna je u vitaminima. Ali, umjesto da ih pije, ona ih stavlja direktono na lice. Nakon što odradi piling, ona nanosi čist vitamin C direktno na lice, prije hidratantne kreme. Ovaj vitamin može da utiče na proizvodnju kolagena i tako zaustavi starenje.

(ženablic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.