Kežman bankrotirao: Ispisao djecu iz privatne škole
Mateja Kežman i Emilija

Problemi sa finansijama

Kežman bankrotirao: Ispisao djecu iz privatne škole

Mateja Kežman je u posljednje vrijeme upao u ozbiljnu finansijsku krizu, budući da je bio prinuđen da svoje troje djece iz braka sa Emilijom ispiše iz privatne škole i upiše ih u državnu.

Bivši fudbaler je prije mjesec dana obavijestio svoju još uvijek zakonitu ženu da djecu prebaci u državnu ustanovu jer više ne može da finansira njihovo školovanje.

"Već neko vrijeme Mateja ima finansijske probleme, bar tako bivšim ženama priča, zato je pozvao Emiliju i obavijestio je da ispiše djecu iz privatne škole i upiše ih u državnu, što je ona i učinila. Trenutno nije u mogućnosti da mjesečno izdvaja po nekoliko hiljada eura za njihovo obrazovanje i ovo je bila neminovna posljedica. Emilija takođe ne može da izdvoji tolike pare kako bi djeca ostala u školi koju su do sada pohađala, pa ih je ispisala. Njima je ova promjena najteže pala jer su pored škole promijenila i drugare", rekao je izvor.

Kežman se nije 1. septembra pojavio sa djecom u školi kako bi ih podržao na početku školske godine, već je bio na Crnogorskom primorju, a djeci je tog dana posvetio status na društvenoj mreži, gde je napisao da im želi uspešan početak godine.

"Tačno je da su djeca krenula u državnu školu, ali ne želim da pričam o tome", rekla je Emilija, dok Kežman nije bio raspoložen za priču.

"Ne znam koga zanima ta priča. Moja djeca idu u školu kao i sva druga", rekao je Kežman i izrazio želju da se više ne piše o njegovom privatnom životu.

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.