Kejt Midlton otkazala službenu posjetu Malti
Kejt Midlton

Zbog jutarnjih mučnina

Kejt Midlton otkazala službenu posjetu Malti

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton je zbog jakih jutarnjih mučnina u drugoj trudnoći morala da otkaže službenu posjetu Malti, saopštila je Kensingtonska palata.

Odlazak na Maltu je trebalo da bude njena prva samostalna posjeta inostranstvu. Umjesto nje će posjetu obaviti njen suprug princ Vilijam. 

"Odluka je donijeta na osnovu savjeta ljekara", objavila je palata - "Vojvotkinja i dalje pati od jutarnjih mučnina koje zahtijevaju dodatan unos tečnosti, lijekova i ishrane" 

Razlog njene službene posjete je pedeseta godišnjica nezavisnosti Malte. 

Inače, Kejt je takođe imala problem s jutarnjim mučninama i u toku prve trudnoće dok je nosila princa Džordža, piše super žena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.