Milica Todorović zbog bronhitisa završila u bolnici
Milica Todorović

Pjevačica otkazala nastupe u Austriji i Bosni

Milica Todorović zbog bronhitisa završila u bolnici

Poznata pjevačica Milica Todorović otputovala je na odmor, koji se završio brže nego što je planirala, jer je dobila bronhitis i završila u bolnici.

Naime, Milica je danima imala napad kašlja, ali je i uprkos tome odlučila da ode na ljetovanje. Kako saznaje Alo na moru joj je pozlilo, pa su je odveli u bolnicu, a ljekari su joj savjetovali da otkaže nastupe koje zakazala za naredni period i preleži kod kuće.

- Liječim se, hvala na pitanju. Nažalost, zbog bronhitisa sam morala da otkažem nastupe u Austriji i Bosni, koji su bili zakazani za ovaj vikend, ali uz terapiju i odmor ću za par dana biti kao nova. U naredna četiri mjeseca očekuju me brojna putovanja i nastupi, tako da sada moram da poslušam savjete ljekara i da se potpuno oporavim, a ne samo zaliječim - izjavila je Todorovićeva za portal “Svet”, a o njoj trenutno brine mama, koja doputovala iz Kruševca u Beograd.
- Mama je došla iz Kruševca kada je čula da sam se razboljela, mama je mama, paniči i zbog najobičnijeg gripa. Tako da me sada ona pazi i mazi dok ne ozdravim - dodala je pjevačica.
Podsjećanja radi, Milica je nedavno otvorila i restoran brze hrane, na kom se pojavio i njen bivši dečko Rade Kovačević, koji joj, ne sumnjamo, sada donosi voće kako bi se što prije oporavila.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.