Ne izmišljajte da sam diplomirala!
Foto: Facebook/saravucelic.praviprofil

Soraja pobjesnila

Ne izmišljajte da sam diplomirala!

Nakon što je starleta Soraja navodno izjavila da je diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu, te da je sada niko neće zvati starleta, digla se velika prašina u medijima. Svi su prenijeli izjavu, koja je, po Sorajinoj priči, potpuna izmišljotina i laž, piše Puls.

- Koliko drzak moraš biti i nepismen da izmišljaš neke glupe izjave u moje ime jer hoćeš da prodaš novinu na glupe naslove ?? !Niti sam rekla bilo kome da piše o diplomiranju , a ponajmanje sam dala bilo kome tu glupu izjavu da sam sad psiholog itd.. Jel teško ispoštovati jednim pozivom i pitanjem za izjavu ili sebi neko daje previše slobode da moze da izmišlja u moje ime šta god mu padne na pamet!!! 24sata.hr jel vas sramota da ovo radite??- napisala je Soraja na Fejsbuku.

Clipboard01

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.