Glumica Kejt Hadson vidi duhove?!
Kejt Hadson sa majkom

Izjavila u jednom intervjuu

Glumica Kejt Hadson vidi duhove?!

Kejt Hadson je u jednom intervuju izjavila da ona i njena majka vide duhove. Objasnila je da se radi o nekoj vrsti "pete energije" koju one osjećaju, ali ne vide.

"Moja majka i ja možemo da vidimo mrtve osobe. Ne mislim pritom da ih zaista vidimo, prije osjećamo energiju duša. Ja vjerujem u tu energiju i smatram da se naš um može manifestovati u vidljive stvari", objasnila je glumica.

Njeno najstrašnije iskustvo, bilo je kad je vidjela duh žene bez lica. "To me zaista prestrašilo", rekla je.

Takođe je savjetovala gledaoce, šta da rade kada vide duha. "Kad vidite nešto neobjašnjivo, toj energiji kažite koja je godina i da ne pripadaju ovom vremenu", rekla je Hadson.

Izvor: Kolektiv.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.