Gven Stefani: Saradnja s mužem počela svađom
Gven Stefani i Gevin Rosdejl

12 godina braka

Gven Stefani: Saradnja s mužem počela svađom

Slavni supružnici Gven Stefani i Gevin Rosdejl biće mentori u novoj sezoni šoua “The Voice”. Ipak, njihova saradnja iza scene je započela svađom.

"Nije mi bilo lako da donesem odluku o toj saradnji jer sam sa Gevinom do sada sarađivala samo na bebama”, rekla je Gven na konferenciji za novinare povodom nove sezone šoua.

Ona je rekla da ju je prenerazila sama pomisao da bi mogla sa suprugom poslovno da sarađuje.

"Odmah smo se posvađali i rekla sam mu da ne znam kako ću se nositi sa tim. Jednostavno to je previše. Ipak, prespavala sam i ujutru rekla ‘Uradimo to! Ovo je nešto novo, zašto da ne’”

Pjevačica kaže da je učešće u šou za nju bilo vrlo inspirativno te da je naučila ipak može da radi sa suprugom.

"Na snimanju prve epizode sam bila jako nervozna. Ne toliko zbog emisije, već zbog toga što sam sjedila pored njega. On je jako pametan i zabavan i muzikalan, a ja sam bila njegova supruga. Bilo je jako čudno, ali i nevjerovatno zabavno”, zaključila je Stefani, prenosi Rtcg.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.