Aco Pejović odveo djecu u Diznilend!
Aco Pejović sa suprugom

Odmor u Parizu

Aco Pejović odveo djecu u Diznilend!

Aco Pejović uživa sa djecom i suprugom u Diznilendu u Parizu.

Popularni pjevač odlučio je da povede ćerke u najpoznatiji zabavni park na svijetu kako bi ih nagradio za odličan uspjeh koji su prošle godine imale u školi.

Iako je okupiran brojnim nastupima i pripremama za koncert u Novom Sadu, Pejović je našao pet slobodnih dana, tokom kojih će pored Diznilenda i Ajfelovog tornja porodično obići i poznati muzej u Luvru.

Po povratku u Beograd Aco će nastaviti sa probama za veliki koncert u vojvođanskoj prijestonici u okviru kog će ugostiti mnoge svoje kolege.

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.