Šeron Stoun je najrazmaženija holivudska zvijezda
Pupi Avati

Presjela mu saradnja

Šeron Stoun je najrazmaženija holivudska zvijezda

Njeni zahtjevi se graniče sa zdravim razumom. Ona je najrazmaženija holivudska zvijezda", kaže italijanski reditelj i otkriva kako saradnja sa slavnom glumicom nije bila nimalo jednostavna...

Italijanski reditelj Pupi Avati znao je da želi slavnu glumicu Šeron Stoun u svom filmu, ali nije znao koliko je saradnja s njom zaista teška.
"Bio sam srećan kad sam saznao da je Šeron pristala da glumi u ovom niskobudžetnom projektu, sve dok nije postala prezahtjevna", rekao je Avati za Hafington Post.

seronstoun

- Pregovori s njom graničili su se sa zdravim razumom i sadržali su sramotne detalje, prema kojima Italija ispada zemlja trećeg svijeta. Usput, samo da znate, Italija ima struju, rekao je reditelj.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.