Monika Beluči: U šestu deceniju  ulazi lijepa i zavodljiva kao na početku karijere (FOTO)
Monika Beluči

Jedna od najljepših žena svijeta

Monika Beluči: U šestu deceniju ulazi lijepa i zavodljiva kao na početku karijere (FOTO)

Monika Beluči će 30. septembra napuniti 50 godina. Italijanska glumica je za 24 godine filmske karijere ostvarila niz zapaženih uloga, ali je uspjela i da se ljepotom i seksepilom izdvoji od ostalih. Kroz fotografije višedecenijsko druženje sa Monikom izgledalo je ovako.

Sve je počelo 1990. godine sa filmom "Život sa sinovima" i ulogom Elde. Sa, po mišljenju mnogih, savršenim licem nije mogla da izbjegne titulu seks simbola, ali za razliku od mnogih sa tim epitetom, ona nikada nije djelovala nametljivo.

Od filmova "Onima koji vole", "Malena", "Matriks 3" , 2005. je došla do filma "Koliko me voliš". U ulozi Danijele zavela je mnoge, lako i na svoj način.

Kada joj je 2002. dodeljena uloga Kleopatre u filmu "Asteriks i Obeliks", za mnoge je to bila najlogičnija uloga. Kraljica seksepila postala je i kraljica na filmskom platnu.

I dok su mnogi maštali o lijepoj Moniki, njenom kolegi, Vensanu Kaselu je 1999. godine pošlo za rukom da je oženi. Par koji su mnogi u Holivudu nazivali ljepoticom i zveri dobili su dvije ćerke, Devu i Leoni. 

Prije šarmantnog Vensana glumičino srce je osvojio glumac Nikola Faron, sa kojim je Monika od 1989. do 19995. godine bila vjerena.

Najlepša naslovna strana Monike Beluči bila je ona na kojoj je pozirala sa ćerkom.

Privržena mama često ističe da su njene ćerke naslijedile njen umjetnički talenat.

Prošle godine Monika se razvela od Vensana, a pojedini mediji su kao razlog tome navodili njenu vezu sa azerbejdžanskim biznismenom Telmanom Ismailovim.

Jedna od najljepših žena svijeta već nekoliko mjeseci  snima film „Na mlječnom putu“ Emira Kusturice.

U šestu deceniju Monika ulazi lijepa i zavdoljiva kao na početku karijere, čini se kao da je tek počela.

(Tekst:zenablic/Foto:profimedia.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.