Lotar Mateus se ženi, peti put!
Mateus i Anastasija

Ne odustaje

Lotar Mateus se ženi, peti put!

Srcelomac i fudbalski trener Lotar Mateus (53) planira da po peti put stane na ludi kamen.

Na vječnu ljubav, posle dvogodišnje veze, zakleće se Ruskinji Anastasiji Klimko (26), sa kojom ima petomjesečnog sina Milana. Vjenčanje kome će prisustvovati članovi porodice i bliski prijatelji, održaće se u novembru u okolini Budimpešte, gdje žive. Kako prenose Novosti, nekadašnji vezista potvrdio je njemačkom "Bildu" da će se oženiti:

- Tako je, planiramo vjenčanje!

Prva dama sa kojom je Mateus 1981. uplovio u bračne vode bila je Silvija. Bili su u braku osam godina i imaju ćerke Alisu (28) i Violu (26). Pet godina nakon razvoda, bivši njemački reprezentativac ponovo je stavio burmu na ruku oženivši se švajcarskom manekenkom Lolitom Moreno. Ljubav im se ugasila se 1999, a tokom srećnih dana dobili su sina Lorisa (21). Dok je u Beogradu trenirao FK Partizan, upoznao je Marijanu, bivšu suprugu biznismena Miodraga Kostića. Srpskom kreatorkom se oženio 2003, ali je posle šest godina veza "pukla" i oni su se razišli. Novosađanka je zadržala Lotarovo prezime i posle razvoda, mada s njim nije imala djece. Poslednja u nizu koja nije uspjela da odoli Mateusovom šarmu bila je ukrajinska manekenka Kristina Lilijana Čudinova. Zgodna manekenka udala se za Lotara u Las Vegasu krajem 2008, a dvije godine kasnije burno su raskinuli. Ona je objelodanila da Mateus ima problema sa seksualnom zavisnošću, zbog čega se, navodno, čak i liječio.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.