Stanija u toplesu
Stanija

Nije znala da je snimaju paparaci

Stanija u toplesu "zapalila" Crnu Goru (VIDEO)(FOTO)+18

Stanija Dobrojević je skoro izjavila da se povlači iz medija jer joj dečko ne dozvoljava da se previše eksponira, poslije ovih snimaka zapitamo se šta bi bilo kada bi joj dozvoljavao?

Desi se da u žurbi dok se žena sprema, izleti na terasu polugola da, recimo, sa žice za sušenje pokupi garderobu. Međutim, ne i kod Stanije!

Ekipa emisije "Paparaco lov", starletu je uhvatila kako se šeta polugola na terasi...

"Samo momenat, obučena sam", rekla bi Stanija da joj je neko upravo zakucao na vrata! Starleta je tako telefonirala u toplesu na terasi Bečića i vjerovatno je "šokirana" kako su nastale ove fotografije i snimci jer se "baš dobro sakrila". Možda je na trenutak pomislila da je negdje na pustom ostrvu pa se zanijela.

U svakom slučaju, Stanija je "zapalila" Crnu Goru, a ako ovako izgleda njeno povlačenje iz medija, ne želimo ni da pomislimo kako li će osmisliti "veliki povratak".

(blic)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.