Vanja i Andreana napustile Pejovićev stan!
Vanja i Andreana

Koleginice više ne žive zajedno

Vanja i Andreana napustile Pejovićev stan!

Vanja Mijatović i Andreana Čekić doskoro su bile cimerke, ali kako Alo saznaje, koleginice više ne žive zajedno. Naime, pjevačice su nekoliko godina živjele u stanu koji su iznajmljivale od Ace Pejovića, ali su prije nekoliko dana odlučile da se osamostale i nastave život svaka za sebe.

- Andreana i Vanja su živjele nekoliko godina zajedno, a nedavno su odlučile da svaka iznajmi stan za sebe. Nisu se svađale i dalje su jako dobre drugarice, ali žele obje da se osamostale. Vanja sada stanuje kod autokomande, a Andreana još uvijek traži adekvatan stan. Inače, njih dvije su živjele kod Ace Pejovića, ali pošto je stan velik, ne isplati se nijednoj da ostaje tu i sama plaća kiriju i račune - rekao je izvor blizak Mijatovićevoj.
Kako bi provjerili ove informacije, redakcija portala Alo je kontaktirala Vanju, koja je to i potvrdila.

- Tačno je da ne živim više sa Andreanom. Riješile smo da se osamostalimo, a ovih dana ona će doći do mene da vidi stan u kom sam sada. Među nama je sve u najboljem redu, nismo se svađale, taman posla. Moglo se očekivati da će se to jednog dana desiti - bila je iskrena ova zvijezda „Granda“.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.