Adilu ukrali naočare od 500 eura!
Adil Maksutović

Pjevač opelješen u Nišu

Adilu ukrali naočare od 500 eura!

Poznati pjevač Adil Maksutović nedavno je doživio peh u Nišu, kada su mu tokom nastupa ukrali naočare vrijedne 500 eura. Kako „Alo!” saznaje, nepoznati počinilac je razbio prozor na kombiju marke „mercedes”, kojim je pjevač došao u Niš i sa sobom ponio ove skupocjene naočare.

- Adil je imao zakazan nastup u jednoj niškoj diskoteci 20. septembra i dok je on zabavljao i uveseljavao goste, nepoznati počinioci pozabavili su se njegovim četvorotočkašem. Naime, pjevaču su polupali su staklo na kombiju, a zatim tražili vrijedne stvari u vozilu. S obzirom na to da ništa, osim skupocjenih muških naočara marke „Luj Viton“ koje je Maksutović platio 500 eura, nisu našli, revoltirani i bijesni, oni su mu iz izgrebali kombi i napravili štetu - ispričao je dobroupućen izvor i dodao:

- Kada je Adil završio sa nastupom, krenuo je ka parkingu i imao je šta da vidi, polupan kombi u kom nedostaju njegove omiljene naočare. Po savjetu prijatelja pozvao je policiju koja je došla na lice mjesta i cio slučaj uzela u svoje ruke - kaže  izvor koji je upućen u ovu priču.
Kako bi potvrdili ovu priču, redakcija portala Alo je kontaktirala Adila, ali je on ostao nedostupan za komentar.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.