Ovo su najslađe Rijanine fotke koje ste do sada vidjeli(FOTO)
Rijana sa sestričinom

Pjevačica uživa sa svojom sestričinom

Ovo su najslađe Rijanine fotke koje ste do sada vidjeli(FOTO)

Rijana je prije nekoliko mjeseci postala tetka i od tada se ne odvaja od preslatke djevojčice koju iz ljubavi naziva "Njeno Visočanstvo".
Pjevačica uživa u svakom trenutku sa svojom slatkom sestričinom i fotografije njihovog druženja voli da objavljuje na društvenim mrežama.

Rijana sa

Rijana je u intervjuu koji je dala nedavno pričala da joj je život postao mnogo bolji i ljepši od kako je ova djevojčica došla na svijet.

Rijana sa

Od tada ona svaki svoj slobodan trenutak posvećuje "Njenom Visočanstvu".

Rijana uživa u ulozi tetke

A omiljena zanimacija joj je da za djevočicu bira garderobu koja se slaže sa njenom, pa da onda zajedno poziraju.

Rijana svaki slobodan provodi sa devojčicom

Jedno je definitivno, djevojčica će biti lijepa na tetku.

Rijana sa

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.