Evo u čemu je tajna savršene zadnjice Dženifer Lopez (FOTO)(VIDEO)
Dženifer Lopez

Otkrila

Evo u čemu je tajna savršene zadnjice Dženifer Lopez (FOTO)(VIDEO)

Tajna savršene zadnjice Dženifer Lopez koja je osigurana na 27 miliona dolara konačno je otkrivena.

Četrdesetpetogodšinja pevačica koja je snimila i odu svom najatratkivnijem delu tela ipak vežba kako bi održala savršen izgled. 

Poznata fitnes instruktorka Trejsi Anderson pomogla je pevačici da se pripremi za snimanje spota i dovede svoje telo u top formu, pa tako i zadnjicu po kojoj pesma i spot nose ime – „Booty“. 

Kako kaže, Dženifer vježba sat vremena svakoga dana, a trening se sastoji od 30 minuta kardio vježbi i 30 minuta vježbi za jačanje mišića. 

"Nismo željeli da mijenjamo izgled njenog tijela zbog čega sam dizajnirala vježbe koje će se samo fokusirati na izgled njene zadnjice“, rekla je Trejsi.

jl1

U čemu je tajna? Trejsi kaže da je ona zapravo prevarila njene mišiće. 

"Mijenjamo vježbu na svakih 10 minuta. To je poenta. Takođe, istu vježbu ne smije raditi duže od 10 dana“, rekla je čuvena fitnes instruktorka. 

Trejsi ističe i da Lopezova ne može dva dana bez vježbanja jer tako rizikuje sa izgubi svoje izvajane atribute. 

Inače, Trejsi je jedna od omiljenih holivudskih trenera a poznata je po druženju sa Gvinet Paltrou koja često ističe da ju je potpuno prosvetila i promijenila njeno tijelo.

(super žena)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.