Upoznajte Ruskinju koja je optužena da je previše seksi (VIDEO)
Kristina Rihanof

Rastavila tri veze

Upoznajte Ruskinju koja je optužena da je previše seksi (VIDEO)

Koreografkinja Kristina Rihanof, koja učestvuje u britanskom šou "Strictly Come Dancing" do sada je rastavila tri veze plesnih partnera
Koreografkinja Kristina Rihanof, koja učestvuje u britanskom šou "Strictly Come Dancing" do sada je rastavila tri veze plesnih partnera zbog čega neće više igrati sa zauzetim muškarcima.
 

Tridesttrogodišnja Ruskinja je toliko popularna da njeni fanovi šou na televiziji BBC gledaju uglavnom samo zbog nje. Ipak, sati i sati vježbanja sa plesnim partnerom učinili su da ona do sada razori tri braka.

Upravo iz tih razloga BBC je morao da reaguje, pa će ona sada dobijati plesne partnere koji su samci.

"Muškarci koji su se u šou spetljali s njom imali su probleme u vezama i prije ove emisije, ali Kristina ih je podstakla da preduzmu taj zadnji korak i ostave partnerke“, navodi bliski izvor iz produkcije.

Kako kaže, kada su producenti ovu odluku saopštili Kristini ona se nije bunila.

Muškarci kojima je pomogla da donesu ove odluke su četrdesetdvogodišnji Džo Kalzag, bivši bokser i tridesetpetogodišnji Vinset Simon, takođe profesionalni plesač.

Inače, prošle godine je u emisiji plesala sa igračem ragbija Benom Koenom koji je nedavno objavio da se rastaje od supruge Ebi nakon 11 godina braka, prenose Novosti.

Pogledajte kako zanosna Ruskinja pleše... 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.