Čarli Šin se vraća u
Čarli Šin bi da se vrati u seriju

Iznenađenje

Čarli Šin se vraća u "Dva i po muškarca"?

Pravi Čarli Harper je spreman kao "zapeta puška"! Još samo da ga producenti pozovu...

Svijet nije prežalio odlazak Čarlija Šina iz serije "Dva i po muškarca". Sada, kada je snimanju skoro kraj, Šin bi da se vrati u seriju! "Vratio bih se sto odsto, samo kada bi me producenti primili nazad", rekla je nekadašnja zvijezda serije E!kanalu, piše portal Mondo.

"Uradio bih to na dostojanstven način - u maniru u kojem se trenutno snima serija, ali na način koji bi rekao da sam i ja nekada bio tu. Ko zna? Moguće je da producenti upravo sjede i smišljaju način da me vrate u seriju", rekao je glumac koji je "ubijen" 2011. godine nakon svađe sa producentom Čakom Lorom i prijetnje da će tužiti studio za sto miliona dolara.

Iako zvuči nevjerovatno na više nivoa - ko bi primio nazad glumca koji je "pljuvao" sve živo od producenata, preko glumaca i još uz to prijetio tužbom, a i pitanje "uskrsnuća" bi moglo da predstavlja problem, šanse da se Čarli Šin vrati u ulogu Čarlija Harpera su male. Izvori bliski producentima tvrde da od cijele te priče "nema ništa", kao i da nije bilo govora o njegovom povratku u "Dva i po muškarca".

dvaipomuskarca

Ipak, u maju ove godine je predsjednica televizijske mreže Nina Tasler, otkrivajući da se snima poslednja sezona serije, rekla da tvorac serije Čak Lor već ima nekoliko ideja o kraju, među kojima je i nekoliko iznenađenja - "ne znam da li je povratak Čarlija Harpera jedno od njih...".

Od kako je Čarli Harper napustio "ovaj svijet", tačnije Čarli Šin seriju, na njegovo mjesto je došao Volden Šmit (Ešton Kučer), kojeg je Šin neprestano ismijavao na društvenim mrežama.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.