Severina kupuje stan u Beogradu!
Severina

Kaparisala stan od 150 kvadrata

Severina kupuje stan u Beogradu!

Severina Vučković će se početkom sljedeće godine useliti u svoj dupleks u elitnom beogradskom naselju Dedinje. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, najveća regionalna zvijezda kaparisala je stan od 150 kvadrata, u koji će na proljeće moći da se useli.

Seve je oduvijek željela da ima svoj prostor u prijestonici Srbije jer tu često boravi, a zamara je da stalno odsjeda po hotelima.
- Severini je dosadilo da svaki put odsjeda u hotelu kada dođe u Beograd. Zbog posla bar sedam dana u mjesecu boravi u Srbiji, a i rođena sestra joj živi ovdje. To je bio glavni razlog da počne da se raspituje o kupovini nekretnine.

Preko bliskog prijatelja vidjela je nacrt zgrade koja se trenutno gradi, a nalazi se u elitnom naselju Dedinje. Bila je oduševljena, pogotovo što će u okviru zgrade biti izgrađeno i dječje igralište, gdje će njen sin Aleksandar moći da se igra. Pored toga, na krovu ovog stambenog objekta nalaziće se bazen koji će biti na raspolaganju stanarima - govori dobro obaviješteni izvor i dodaje da pjevačica uveliko radi na osmišljavanju enterijera.
- Seve je već arhitektima proslijedila nacrt stana kako bi mogli da projektuju enterijer. Nije imala pretjerane želje, osim da dječja soba bude što veća i prilagođena potrebama njenog sina.
Zanimljivo je dodati da će zgrada posjedovati i teretanu, kao i lični lift. Samo pet stanova nalaziće se u zgradi i nijedan neće biti manji od 100 kvadratnih metara - završava priču izvor.
Kako bi provjerili navode, redakcija portala Alo je pozvala pjevačicu , ali do zaključenja broja nisu dobili komentar.

Prve komšije Nataša Bekvalac i Nemanja Vidić!

U istom naselju, nedaleko od njene zgrade, nedavno je stan pazarila Nataša Bekvalac, koja se skoro i uselila. Apartman proslavljenog fudbalera Nemanje Vidića nalazi se samo ulicu niže. Pored njih, Severina će još za komšije imati i Ildu Šaulić, kao i Ognjena Amidžića. Vjerujemo da će ovom poznatim ličnostima biti veoma zanimljivo kada se nađu kod nekog na kafi.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.