Mirka se ljubi s drugim u devetom mjesecu trudnoće!
Mirka Vasiljević sa kolegom priprema novu predstavu

Glumica priprema novu predstavu

Mirka se ljubi s drugim u devetom mjesecu trudnoće!

Iako će uskoro ući u deveti mjesec trudnoće, glumica Mirka Vasiljević se ljubila sa muškarcem koji nije njen nevjenčani suprug.

Mlada glumica Mirka Vasiljević uskoro će ući u deveti mjesec trudnoće, ali je to ne sprječava da vrijedno radi i zajedno sa svojim kolegama priprema predstavu "Pazi s kime spavaš", koju će premijerno izvesti 27. novembra.

Iako bi naslovi kako je trudna glumica uhvaćena kako se ljubi sa muškarcem koji nije Vujadin Savić privukli ogromnu pažnju, ipak je riječ samo o sceni iz pomenute predstave.

Mirka kaže da trudnoću podnosi odlično i da se osjeća korisno.

- Za sada sve ide svojim tokom. Ja sam Bogu zahvalna što me čuva i pazi, daje mi tu neku mogućnost da budem aktivna do samog kraje trudnoće. Brže mi prođe trudnoća, ne oduži mi se tih devet mjeseci toliko, s druge strane se i dalje osjećam korisno. Kad osjetim da ne mogu, onda malo usporim - rekla je Mirka.

(blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.