Glumac se odrekao američkog državljanstva
Teri Gilijam

Teri Gilijam

Glumac se odrekao američkog državljanstva

Jedan od Montipajtonovaca Teri Gilijam (73), glumac, scenarista, režiser filmova "12 majmuna", "Paranoja u Las Vegasu", "Brazil" ispričao je zašto se odrekao američkog državljanstva.

"Živim u Engleskoj. Srećniji sam ovdje. Odrekao sam se američkog državljanstva jer su Džordž Buš i cijela ta banda rekonstruisali Ameriku, zajedno sa Vrhovnim sudom, koji je toliko nevjerovatno desno usmjeren. To je zemlja kojom vladaju korporacije na štetu građana", rekao je Teri, a prenose Novosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.