Jelena Jovanović se upisala na fakultet!
Jelena Jovanović

Brucoš

Jelena Jovanović se upisala na fakultet!

Svoju pjevačku karijeru započela je u Zvijezdama Granda, a onda smo imali prilike da je vidimo u rijaliti programu Farma, gdje je započela vezu sa bivšim odbojkašem Edinom Škorićem. Poslije par mjeseci veza je prekinuta, a dugo se šuškalo da postoji šansa da se pomire, međutim, do toga nije došlo.

Jelena Jovanović sada je riješila da načini novi korak u svom životu, pa je upisala fakultet. Na Instagramu se pohvalila svojom studentskom knjižicom. Mnogi su joj poželjeli puno uspjeha u daljem studiranju, ali i da ne bude još jedna od vječitih studenata.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.