Volim marihuanu, uz nju je život ljepši! (FOTO)
Dunja Ilić

Dunja Ilić

Volim marihuanu, uz nju je život ljepši! (FOTO)

Iako je svojevremeno izjavila da je, prije nego što je prešla u islam, pobijedila sve poroke, uključujući tu alkohol i razna opojna sredstva, kontroverzna pjevačica Dunja Ilić je nastavila sa provokativnim izjavama pa je objasnila da redovno konzumira marihuanu kao i da nikada nije krila da voli “travu”!

- Marihuanu koristim i nikada nisam demantovala da sam prestajala da je konzumiram. Kada sam rekla da sam pobijedila sve poroke, mislila sam na alkohol i na opojna sredstva, i o tim porocima sam otvoreno govorila – rekla je Ilićeva koja je prije nekoliko dana na svom Tviter profilu napisala: “Džoint i emisije u kojima gostuje Dijana Janković. Život je lijep“.

Foto: Facebook/ Dunja Ilic

Foto: Facebook/ Dunja Ilic

- Uživam gledajući emisije u kojima gostuje Dijana Janković. Ta djevojka je veoma simpatična i dopada mi se, slatka je. Najviše gledam onu emisiju u kojoj priča o svojoj “versaće” vazi i o namještaju. Meni je to zanimljivo – zaključila je Dunja Ilić.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.