Veljko našao novu djevojku (FOTO)
Veljko Ražnatović i Ana Milenković

Ana umjesto Maše

Veljko našao novu djevojku (FOTO)

Veljko Ražnatović predstavio je novu djevojku Anu Milenković, a njih dvoje su vezu ozvaničili preko društvenih veza izražavajući ljubav jedno drugom

Veljko Ražnatović i Ana Milenković su potvrdili da su u vezi, i preko društvenih mreža stalno jedno drugom šalju ljubavne poruke. 

ana

Nakon što je po drugi put raskinuo sa Mašom Terzić, sin Cece Ražnatović je predstavio novu djevojku Anu Milenković, a njih dvoje su vezu ozvaničili tako što su na svoje profile na društvenim mrežama postavili nekoliko zajedničkih fotografija, naravno, uz neizbježna nacrtana srca!

Inače, na Aninoj Fejsbuk stranici piše da je završila Evropsku poslovnu školu kao i da je studirala na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju.

Nova Veljkova djevojka je na svom Instagram profilu sebe opisala sljedećim rečima: “Dragulj ostaje dragulj i kad padne u blato, prašina ostaje prašina, makar se digla do neba“.

(novosti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.