Vlada pravi svadbu za 500 zvanica!
Vlada i Ana Marija

Riješio da se ženi

Vlada pravi svadbu za 500 zvanica!

Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović sljedećeg septembra izgovoriće sudbonosno "da" ispred 500 zvanica koje će činiti članovi rodbine i prijatelji.

Zaštitno lice Televizije Pink i njegova izabranica veliko svadbeno veselje organizovaće u jednom elitnom prijestoničkom hotelu, a goste će te večeri zabavljati Marina Visković i Leksington bend.

"Vlada i Marija su već sada počeli sa pripremama za vjenčanje, budući da planiraju slavlje za čak 500 zvanica. Za početak rezervisali su hotel i muziku. Na spisku zvanica nalaze se najveća estradna imena, poput Cece, Lukasa i Pejovića, sa kojima je Vlada privatno veoma blizak. Ani je prepustio da odabere dekoraciju, kao i propratne detalje. Oboje su ushićeni i sa nestrpljenjem iščekuju taj dan", govori dobro obaviješten izvor.

Razlog što su 11 mjeseci ranije otpočeli sa pripremama svadbe krije se u tome što će imati mnogo zvanica i što ne žele da bilo koja sitnica pokvari ovaj važan dan za oboje. Vlada je već odabrao kumove, a to su kompozitor Damir Handanović i rukometaš Vlada Mandić, dok će Ani Mariji kuma biti drugarica iz djetinjstva. Kako Kurir saznaje, Ana je već otpočela potragu za vjenčanicom i haljinom koju će obući poslije ponoći.

Stanojević se nije javljao na telefon kako bi potrvdio saznanja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.