Željko Joksimović ćerki Mini: Moraš prvo da izgradiš ime, pa onda da se pojavljuješ u novinama
Mina Joksimović

Iskren

Željko Joksimović ćerki Mini: Moraš prvo da izgradiš ime, pa onda da se pojavljuješ u novinama

Popularni kantautor Željko Joksimović kaže da je oduševljen kako pjeva njegova ćerka Mina, kao i da joj je savjetovao da prvo napravi karijeru, pa da se tek onda pojavljuje u medijima.

Na pitanje da li je Mina talentovana za muziku, Željko odgovara:

- Jeste. Završava prvu godinu muzičke akademije. Veoma lijepo pjeva. Napravila je neke snimke u studiju dok sam bio na moru i poslala mi je. Iskreno, oduševio sam se. Traži savjete, ali je isuviše svoja. Voli da pjeva na stranim jezicima. To me ne raduje, ali podržaću je. Ima svoj pravac, zna šta hoće, ali neka prvo završi akademiju. Mislim da će tada biti spremna i da daje intervjue. Znam da je ponekad zovete, ali mislim da je još rano da priča za medije. Podržavam je u svemu što radi i to je jedino važno.

Joksimović je prokomentarisao i fotografije, koje njegova ćerka objavljuje na društvenim mrežama, i tako privlači veliku pažnju.

- Lijepa je i voli da se slika, ali to već počinje da joj smeta. Kažem joj: Nemoj to da radiš da se ne bi krila prije vremena. Moraš prvo da napraviš plan, ime, karijeru… pa da se onda pojavljuješ u novinama – zaključio je Željko Joksimović, prenosi Stil.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.