Karleuša najavila
Karleuša u reklami

KRIMI RAD

Karleuša najavila "povratak u devedesete" (VIDEO)

Popularna pjevačica pojavila se u reklami za predstojeći dens festival "Najbolje od devedesetih", koji će se održati u "Kombank areni" 11. oktobra. Pogledajte

Jelena Karleuša pojavila se u reklami za predstojeći muzički događaj “Najbolje od devedesetih”, koji će se održati 11. oktobra u “Kombank areni”.

U ovom promotivnom video-snimku popularna pjevačica sreće hip-hopere Struku i Ikca a zatim “puca” na njih. Reperi su ostali u čudu, a Karleuša je nastavila da vozi dalje.

Inače, ovaj viral je samo dio kampanje za veliki dens festival “Najbolje od devedesetih” koji se u areni održava 11. oktobra, a tokom kojeg će pred beogradskom publikom nastupiti 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.