Jugosloveni je pamte po dobrim grudima, a sada izgleda mnogo bolje (VIDEO)
Sabrina Salerno

Sabrina Salerno

Jugosloveni je pamte po dobrim grudima, a sada izgleda mnogo bolje (VIDEO)

Ako postoji spot kojeg se svi sjećaju, to je sigurno Sabrinin video za hit "Boys, Boys, Boys", a 26 godina kasnije, prsata Italijanka je i dalje seks-bomba.

Svi koji imaju više od 30 godina, sigurno se sjećaju Sabrine, možda ne njenog imena, ali njenih “skačućih” ogromnih grudi iz spota za numeru “Boys, Boys, Boys”, sigurno da, piše Telegraf.

Italijanska pjevačica sada ima 46 godina i izgleda kao avion, po mnogima čak i bolje nego davne 1988. kada je golišava crnka totalno zaludjela Jugoslovene koji su mjesecima sanjali njeno poprsje!

U doba kada su postojala tri TV kanala, svako prikazivanje spota u kojem seksi Italijanki u nekoliko navrata ispadaju grudi iz bikinija, predstavljalo je pravi praznik i obilježilo je djetinjstvo tadašnjih klinaca. A da vas podsjetimo, to je izgledalo ovako:

Prije ovog hita, Salerno je na velikoj sceni debitovala singlom “Sexy Girl” kojim je privukla veliku pažnju:

Od pomame koja je za njom vladala krajem osamdesetih, prošlo je 25 godina, Sabrina je u međuvremenu objavila sedam albuma, radila u pozorištu i kao TV voditeljka.

Prije četiri godine, ona je zajedno sa još jednom seks-bombom iz osamdesetih, Samantom Foks, snimila obradu velikog hita “Call Me” grupe “Blondie”

A da godine nisu naudile Sabrini najbolje pokazuju fotografije koje ona svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.