Nina Badrić: Vjerujem da je mi je tata otišao na bolje mjesto
Nina Badrić

Neizreciva bol

Nina Badrić: Vjerujem da je mi je tata otišao na bolje mjesto

Prije nekoliko nedjelja pop pjevačica Nina Badrić suočila se sa najtežom boli uzrokovanom smrću oca. Voljeni tata Simo svojim odlaskom ostavio je veliku prazninu u pjevačicinom i životu njene majke i sestre.

Prvi put nakon porodične tragedije, Badrićeva je smogla snage da progovori o nemilom događaju.
"Čvrsto vjerujem da je moj tata na boljem mjestu i da od sada u životu imam najvećeg anđela koji će me paziti i čuvati. Ako bih vjerovala da je ovo jedini život, bila bih dosta neispunjena i nesrećna osoba. Tješi me činjenica da je jedino sigurno kad se rodiš da ćeš i umrijeti. Smrt je sastavni dio života, jedino što je sigurno", drhtavim glasom govori dama poznata po srceparajućim baladama i opisuje da je u njenoj duši ostala velika praznina nakon očeve smrti.

"Nikad ne možeš biti spreman za taj dan, nikada ne možeš biti veliki i odrastao za takav gubitak. Roditelj je roditelj. Jednostavno svako ko je prošao zna o čemu pričam. Samo se desi praznina za koju sumnjam da će ikada nestati", priča Nina za Ekskluziv sve vrijeme pokušavajući da zadrži suze.

"Moj tata želi da sam srećna i nasmijana. To su bile njegove želje za moj nedavni rođendan. Znam i da on ne želi da bilo ko plače i tuguje za njim, već da treba da se radujemo svakom trenutku i ja ću mu tu želju ispuniti", izjavila je pjevačica.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.