Super je što pišu da sam dobra u krevetu!
Milica Pavlović

Milica Pavlović

Super je što pišu da sam dobra u krevetu!

Nakon što je u medijima osvanulo da je Milica Pavlović u vezi sa pobjednikom posljednje sezone „Zvijezde Granda“ Mirzom Selimovićem, kao i da se on hvali da je pjevačica odlična u krevetu, ona tvrdi da te priče nemaju veze sa istinom. Naime, Pavlovićeva kaže da joj je Mirza samo prijatelj, kao i da više u medijima ne može da pohvata sa kim je u vezi.

- Svake nedjelje se piše da imam novog dečka. Ne mogu više da pohvatam sa kim sam u vezi. Super je što pišu da sam dobra u krevetu, ali sve je to plod njihove mašte. Šalu na stranu, Mirza je moj dobar kolega, koga cijenim i poštujem - izjavila je Milica za „Alo!“.

Radakcija portala Alo je kontaktirala pjevača kako bi čuli komentar i od njega.
- To je čista budalaština i ne znam zašto je tako nešto objavljeno. Milica i ja smo u prijateljskim odnosima, kao što sam i sa svakom koleginicom. Stvarno mi nije jasno kako je nekome to palo na pamet - rekao je Mirza.
Inače, popularna pjevačica snimila je emisiju „Veče sa Milicom Pavlović“, koja će se emitovati večeras na Televiziji „Grand“ sa početkom u 21 čas. Milica je okupila svoje najbliže prijatelje, kao i poslovne saradnike, koji su pričali o svom odnosu sa pjevačicom. Za potrebe ove emisije, Pavlovićeva je promijenila scenografiju i dovela svoj bend, koji je zabavljao sve prisutne. Kako je poznato da pjevačica odlično igra, ona je ovom prilikom svoje goste natjerala da uče koreografiju za pjesmu „Pakleni plan“, što je nekima vrlo teško palo.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.