Viki snimila duet sa di džej Spazom!
Viki Miljković

Spremaju nešto novo i drugačije

Viki snimila duet sa di džej Spazom!

Poslije sjajne saradnje sa Tončjem Huljićem, folk pjevačica Viki Miljković se vratila svom starom autoru, čuvenom rumunskom kompozitoru i aranžeru Kostiju, dok je tekst potpisala Marina Tucaković. Nova pjesma je duetska, a ovog puta je njen saradnik di- džej Spaz, inače, najpoznatiji di-džej na tlu Amerike.

- Spaza poznajem već 15 godina, u pitanju je odličan di-džej koji je jako popularan u Americi. Budući da sam odabrala Kostijevu pjesmu koja sadrži i dio gdje je bilo potrebno da neko repuje, došla sam na ideju da to bude upravo sa njim, jer ga veoma cijenim. Pokazalo se da sam bila u pravu. Ovdje u Rumuniji snimili smo vokale, a već za sedam dana počeće snimanje i spota na desetak lokacija širom bivše Jugoslavije - izjavila je Viki Miljković.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.