Da li je ovo njeno najprovokativnije izdanje? (FOTO)
Kim Kardašijan i Kanje Vest

Kim Kardašijan

Da li je ovo njeno najprovokativnije izdanje? (FOTO)

Kim Kardašijan bila je prava atrakcija u Parizu, gdje je uživala gledajući modne revije, a za jedan dan je promijenila čak pet odjevnih kombinacija. Ipak, haljinica koju je odabrala za večernje sate izazvala je najviše pažnje, jer je starleta u njoj pokazala gotovo sve.

Na prvi pogled djeluje kao da Kim ima samo duboku suknju i veliki sako, ali starleta se pobrinula da ne pokaže više nego što je planirala, pa haljina ima i gornji dio koji prelazi samo preko jednog dijela grudi.

Ipak, više nego hrabar dekolte koji se spušta do struka bio je prava poslastica za sve njene fanove, koji su bukvalno poludjeli kada su je vidjeli.

Sa njenom uobičajenom seksi šminkom i ogromnim trepavicama, Kim je izgledala poput lutke, ali teško da je pored ovakvog dekoltea neko gledao šminku.

Iako je ranije tog dana preživjela pravi haos, kada je "šaljivdžija" sa crvenog tepiha, bivšu ukrajinski novinar Vitali Sedijuk počupao za kosu i izazvao pravu pometnju. Inače, to je isti čovjek koji se zavukao pod suknju Ameriki Fereri na crvenom tepihu.

Ekscentrični Ukrajinac našao je novu žrtvu u Kim, koju je počupao za kosu i skoro oborio na zemlju. Ali, to je nije spriječilo da se iste večeri pojavi na reviji u ovako seksi izdanju.

Ipak, ona se nije odvajala od Vesta, kog je držala ra zuku sve vrijeme. Kanje je bio obučen u svom stilu - pocijepane crne pantalone i široka košulja sa neporubljenim rukavima.

Seksi haljinica jedva je prekrila njenu čuvenu zadnjicu, ali pažnju je sa te činjenice brzo skrenuo nevjerovatan dekolte.

(ženablic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.