Ko sve dolazi na Klunijevo veselje koje počinje danas?
Amal Alamudin i Džordž Kluni

Saznajte

Ko sve dolazi na Klunijevo veselje koje počinje danas?

Popis zvijezda koje se ovog vikenda očekuju u Veneciji na vjenčanju američkog glumca Dđordža Klunija i britanske advokatice Amal Alamudin sve je duži, ali još nema nikakve službene potvrde učesnika četvorodnevnog slavlja koje počinje danas.

Prema nepotvrđenim informacijama među zvanicima su Kejt Blanšet, Met Dejmon, Bono, Sindi Kraford, Bred Pit i Anđelina Džoli.

Londonsku advokaticu, 36-ogodišnju Alamudin, fotografi su snimili u srijedu na aerodromu u Milanu, dok niko još nije ušao u trag Kluniju. Mlada je imala putnu torbu sa odjećom oznake britanske dizajnerke Stele Makartni i mediji nagađaju da se radi o vjenčanici.

Na vjenčanju će pjevati italijanski tenor Andrea Bočeli i američka pop pjevačica Lana Del Rej, piše Corriere del Veneto, dodajući da će većina slavnih odsjesti u elitnom hotelu Cipriani. Gosti će se u subotu okupiti u palati iz 16. vijeka na Canalu grande na svečanoj večeri.

(CDM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.