Noletova Jelena imaće kraljevski tretman: Porodiće se u istom apartmanu kao i princeza Šarlin!
Nole i Jelena

Samo najbolje za prvijenca

Noletova Jelena imaće kraljevski tretman: Porodiće se u istom apartmanu kao i princeza Šarlin!

Supruga Novaka Đokovića, Jelena porodiće se ne samo u istoj privatnoj klinici u Nici, nego će biti u istom apartmanu koji će dva mjeseca kasnije koristiti princeza Šarlin od Monaka.

 I dok llepša polovina princa Alberta prema nezvaničnim pričama očekuje blizance (krajem decembra), Nole i Jelena bi trebalo da dobiju sina krajem oktobra.

Da sve prođe u najboljem redu, pobrinuće se neki od najboljih ljekara u Evropi, a pomenuta klinika je udaljena 23 kilometara od Monte Karla. U svakom slučaju, Đoković će nakon Šangaja otputovati nazad u Evropu, gdje ga očekuje masters u Parizu, koji startuje 27. oktobra, ali nema sumnje, ukoliko do radosnog događaja dođe prije tog datuma, čelnici ATP tura će imati razumijevanja ukoliko Novak preskoči pomenuti događaj.

Nema sumnje da će Đoković, za razliku od prethodnih godina, Novu godinu proslaviti u krugu porodice sa Jelenom i bebom, a taman će biti i u Monte Karlu da čestitaju njihovom prijatelju princu Albertu od Monaka, koji već ima dvoje djece, na novoj prinovi.

(stil)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.