Milica Pavlović napokon našla dečka! (FOTO)
Milica Pavlović

I to se desilo

Milica Pavlović napokon našla dečka! (FOTO)

Jednoj od najpopularnijih zvijezda „Granda“ atraktivnoj Milici Pavlović je napokon krenulo u ljubavi. Nakon što se godinama žalila da muškarci nemaju hrabrosti da joj priđu, ipak je izgleda našla dečka, piše Blic.

Milica je izašla u provod, i to u društvu javnosti nepoznatog muškarca, od kog se nije odvajala tokom večeri, a bili su sve vrijeme prisni. Ona je na otvaranje treće sezone prijestoničke kafane “Stara pjesma” došla u društvu tamnokosog mladića i koleginice Aleksandre Bursać. Nakon nekoliko čašica, pjevačica se opustila i zabava je mogla da počne, a trajala je do kasno u noć.

milica1
Pored Milice, u pjesmama Milana Mitrovića uživala je i Mira Škorić, koja se duže vrijeme nije pojavljivala u javnosti, zatim Nigor, Milan Gromilić, ali i Jelena Žeželj, Miloš Radićević, Miloš Vuković i brojni drugi poznati likovi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.