Proslavljen 164 rodjendan Jack Daniela (FOTO)
Slavlje krunisano rezanjem rođendanske torte

Lokal TG CLUB u Podgorici

Proslavljen 164 rodjendan Jack Daniela (FOTO)

Podgorička firma G3 Spirits organizovala je u petak veče proslavu povodom 164. rođendana Jacka Daniela. Rođendansko slavlje je održano u lokalu TG CLUB, a više od 100 gostiju uživalo je u odličnoj atmosferi koju su priredili Ivana Popović i bend Crveno i Crno.

Gosti su tokom večeri uživali u ispijanju popularnog Jack Daniel’s viskija po rođendanskim promotivnim cijenama, a organizator je za sve prisutne pripremio zanimljiv zabavno-interaktivni program u toku kojeg je bila održana nagradna igra Džekovih 7.

Slavlje je krunisano rezanjem rođendanske torte i podjelom poklona svim prisutnim gostima.

Ljubitelji i poštovaoci popularnog Jack Daniel’s viskija širom svijeta organizuju proslave i prigodne događaje tokom cijelog septembra, na taj način odajući počast čuvenom osnivaču Jack Daniel’s destilerije. Firma G3 Spirits drugi put je obilježila rođendan popularnog Jacka Daniela u Podgorici, a u toku septembra organizovano je i 15 „džekovskih“ žurki u 5 crnogorskih gradova, navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.