Da li su ovo najbolje noge Holivuda?
Džesika Simson

Seksi mama

Da li su ovo najbolje noge Holivuda?

Džesika Simson (34) dugo je bila na meti kritičara zbog kilaže. Ona je tokom prve trudnoće "nabacila" dosta kilograma, a nedugo poslije porođaja ponovo je ostala u drugom stanju. Seksi pjevačica dugo je kuburila sa kilažom i sa zluradim komentarima, ali sada je konačno povratila figuru i izgleda bolje nego ikada.

Plavokosa pjevačica koja se, pored pjevanja,proslavila i nevjerovatno dobrim tijelom, ne krije da se teško nosila sa viškom kilograma. Ali, posebno su joj teško pali mnogobrojni negativni komentari.

Međutim, ona nije željela da žuri i da sili svoje tijelo samo da bi izgledala kao nekada. Svega tri mjeseca poslije porođaja 2012. godine ona je ponovo ostala u grugom stanju i na ljeto prošle godine po drugi put je postala mama.

Komentari o tome kako se nikad neće vratiti u staru formu nisu prestajali da kruže, ali Džesika je postepeno radila na tome da smrše. Za razliku od svojih koleginica, nije se vratila na staru kilažu nekoliko nedjelja poslije porođaja, već joj je trebalo godinu dana.

Redovnim vježbanjem i pravilnom ishranom ona je svoje tijelo ponovo dovela do savršenstva, i sada ga ponosno pokazuje.

U kratkoj suknjici, moderno ukombinovanoj sa bluzom različitog dezena, lijepa pjevačica i majka dvoje djece zauvijek je ućutkala sve zle jezike.

Posebno su pažnju privukle njene uzvajane noge, na kojima se ocrtavaju svi mišići. Džesika očigledno redovno vježba, a rezultati su očigledni.

(ženablic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.