Mira Škorić otkrila u kakvim je odnosima sa Cecom!
Ceca i Mira

Drugarice ili ne?

Mira Škorić otkrila u kakvim je odnosima sa Cecom!

Nakon dvadeset godina prijateljstva pojavile su se glasine da više ne razgovaraju, pa je Mira sada riješila da otkrije pravu istinu.

Prije izvjesnog vremena se u domaćim medijima pojavila informacija da su folk diva Svetlana Ceca Ražnatović i pjevačica Mira Škorić stavile tačku na svoje prijatestljvo koje je trajalo više od dvadeset godina.


Razloga za prekid druženja je po pričama dobro obaviještenih izvora bilo mnogo, ali je Mira ove glasine sada demantovala.


- To je smiješno. Ne postoji osoba na domaćoj estradi sa kojom ne razgovaram, a kamoli Ceca - rekla je Mira u emisiji "Exkluziv".

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.