Samo mjesec dana od razvoda pjevačica u novoj vezi?
Maraja Keri

Maraja Keri

Samo mjesec dana od razvoda pjevačica u novoj vezi?

Poznata pjevačica Maraja Keri je prema pisanju stranih medija već pronašla novu ljubav.

Maraja Keri i njen suprug Nik Kenon su prije mjesec dana objavili razvod, a razlog je bila navodna Nikova prevara. 

Da ni Maraja nije sjedila skrštenih ruku tvrdi stranica "Page Six“ koja tvrdi da je pjevačica u vezi sa režiserom Bretom Retnerom. 

Bret i Maraja se poznaju već duži period,a u posljednje vrijeme su jako prisni. Budući da su radili na nekim projektima zajedno za njihovo zbližavanje nije bilo potrebno mnogo vremena. 

Bret je režirao i mnoge Marajine spotove što je dodatno podstaklo sumnju da je Maraja već u zagrljaju novog muškarca, piše super žena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.