Bali beg konačno uhvaćen sa novom djevojkom

Oborili Tviter

Bali beg konačno uhvaćen sa novom djevojkom

Kada je vidio fotoreportera, čuveni Bali beg je pokušao da pobjegne, a glumica je kosom sakrila lice

Turski glumac Burak Ozčivit i Fahrije Evcen su konačno uhvaćeni zajedno! Paparaco tamošnjeg HIT Magazina je uspio da uslika poznati par tokom jedne večeri u kolima ispred zgrade gdje žive posljednjih mjesec dana.

Mediji tvrde da je Buraku pozlilo jer je dobio jaku upalu pluća pa je hitno morao da ide kod ljekara. Kada je vidio fotoreportera, čuveni Bali beg je pokušao da pobjegne, a glumica je kosom sakrila lice. Njihovu neopreznost je ovjekovečio paparaco, a Fanovi jednog od najljepših parova u Turskoj, su bukvalno oborili Tviter.

Fahrije i Burak su se upoznali prije tačno godinu dana na snimanju serije "Grmuša" gdje su igrali glavne uloge. Ljubav između doktora Kamrana i Feride je opčinila gledaoce, pisalo se da Fahrije maltretira sve na snimanju serije, ali Burak je žestoko stao u njenu odbranu.

- Upozorili su me da je Fahrije veoma teška, ali je ja razumijem i mi se odlično slažemo. Vrlo je profesionalna - rekao je Burak.
 


Ubrzo potom, Burak je raskunio vjeridbu sa manekenkom Džejlan Čapom, a kao glavni krivac za njihov razlaz, okrivljena je Fahrije. Ipak, nije postojao ni jedan dokaz o tome.

Odmah pošto se snimanje serije "Grmuša" završilo, Ozčivit je počeo upravo sa Fahrije da snima film u Bodrumi i to u sopstvenoj produkciji. Glasine da su njih dvoje zajedno su postale sve glasnije. Ipak, pred sam početak snimanja Burak je demantovao.

- Došli smo u Bodrum da snimimo film. Nema riječi o nikakvoj ljibavi - pokušao je glumac da ubijedi javnosta, ali mu to nije pošlo za rukom.

Par je čitavo ljeto proveo u Bodrumu, paparaci su ih partili u stopu, a upućeni su tvrdili da njih dvoje čine sve da ih ne otkriju. Mještani su čak tvrdili da Burak i Fahrije sve vrijeme živjeli pod istim krovom, u jednoj privatnoj kući, prenose Novosti.

Samo mjesec dana poslije njihovog povratka u Istanbul, na veliku sreću njihovih fanova, Burak i Fahrije su konačno uhvaćeni zajedno.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.