Napadnuta Kim u Parizu!
Kim Kardašijan

Šok za starletu

Napadnuta Kim u Parizu!

Sigurno joj nije bilo svejedno!

Najpoznatija svjetska starleta, Kim Kardašian je imala neprijatnu situaciju u Parizu.Ona je sa suprugom Kanjeom i majkom Džener pošla na jednu od revija koja se održava na nedjelji mode u gradu svijetlosti. Kada je izašla iz automobila, dočekalo je nekoliko stotina ljudi.Među njima je bilo i onih koji je ne vole, pa je Kim bila žrtva čupanja i zamalo, obaljivanja na zemlju.
Obezbjeđenje j štitilo Kim, ali je bivši ukrajinski novinar Vitali Sedijuk, uspio da je uhvati za kosu i počupa.
Sedijuk je poznat po napadima na poznate ličnosti, tako je pokušao da poljubi Breda Pita, za šta je i osuđen, u Kanu se zavukao ispod raskošne haljine glumice Amerige Ferere, poznatije kao Ružna Beti. Prije dvije godine je pokušao da poljubi Vila Smita u usta, poslije čega je dobio šamar, a ispred Leonarda Dikparija i Bredlija Kupera je klečao.
 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.