Advokatica Žulijana Asanža i pomoćnica sudije koji je sudio Slobodanu Miloševiću
Amal Alamudin i Džordž Kluni

Buduća gospođa Kluni

Advokatica Žulijana Asanža i pomoćnica sudije koji je sudio Slobodanu Miloševiću

Cijeli svijet, a pogotovo pripadnice ljepšeg pola zanima, čime je to Amal osvojila slavnog neženju.

Amal Alamudin je veoma cijenjena britanska advokatica libanskog porijekla, koja je prije deset godina radila na Međunarodnom sudu pravde, a među njenim bivšim branjenicima odzvanjaju imena poput nekadašnje ukrajinske premijerke Julije Timošenko i osnivača Wikileaksa Žuliana Asanža. Osim toga bila je asistentkinja sudiji Patriku Robinsonu na suđenju Slobodanu Miloševiću.

Kako je i sam Džordž aktivno uključen u politiku, izgleda kako njih dvoje imaju puno tema za razgovor.

Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Njujorku, a studirala je i na Oksfordu.

Lijepa advokatica našla se na britanskoj listi najpoželjnijih Britanki 2013. Navodno je Džordža zavela jednostavnim trikom koji uvijek pali - pravila se nedostižna. Navodno ga je čak dva puta odbila prije nego je pristala da izađe sa njim na večeru, no Džordžu se očito jako svidjela pa nije odustao.

Rođena je u Bejrutu i tečno govori francuski i arapski jezik. Amal je takođe i spisateljica pa je izdala nekoliko poglavlja knjiga i nekoliko članaka na temu internacionalnog kirminalističkog prava. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.