Kristina se javno odrekla sestre
Kristina Kovač

Svađa sestara Kovač

Kristina se javno odrekla sestre

Pjevačica i kompozitor Kristina Kovač, napisala je na svom Facebook profilu da se javno odriče svoje sestre Aleksandre.

U svom podugačkom saopštenju, piše "Puls online", Kristina objašnjava kako je svađa između njih dvije nastala oko hora "Hardkorus", pošto Aleksandra nije stala u njenu odbranu kada je njen partner izrekao brojne uvrede na Kristinin račun.

To je očigledno bila kap koja je prelila čašu, pa je Kristina na Facebooku otkrila čitav odnos između nje i sestre, koja joj očigledno zamjera mnoge stvari iz života.

"Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dijete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidjelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila.... Moje dijete od kako se rodilo pet godina skoro da nije imalo tetku, pa je onda šest mjeseci imalo, pa je koliko vidim, posljednjih dana skoro nema.....", napisala je između ostalog Kristina.

Kristina je svoje izlaganje završila rečenicom "Aleksandra se mene odrekla 1996. godine, a ja nje danas". 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.