Gagi i Anabela ponovo zajedno!
Gagi i Anabela

„Najbolje od devedesetih“

Gagi i Anabela ponovo zajedno!

Poslije nekoliko godina, Anabela Atijas i Gagi Đogani provešće neko vrijeme zajedno, i to zahvaljujući koncertu „Najbolje od devedesetih“, na kojem će bivši supružnici dijeliti ložu. Ostale su još dvije nedjelje do festivala koji će se u beogradskoj „Kombank areni“ održati 11. oktobra.

Organizatori uveliko pripremaju pozivnice za VIP goste, pa će spektakl u najvećoj srpskoj hali iz loža pratiti i domaći denseri čiji su hitovi obilježili posljednju deceniju prošlog vijeka. Pored Anabele i Gagija, koji su nekada bili u istoj grupi „Fanki Dži“, koncert će iz iste prostorije pratiti i Slađa Delibašić, koja će doći sa suprugom Milanom Pejovićem, i Đole Đogani sa Vesnom.

S obzirom na to da su poslije razvoda ostali u prijateljskim odnosima, susret u „Areni“ će im biti prilika za druženje, a da li će ovom prilikom i članovi bivše grupe „Fanki Dži“ izgladiti svoje odnose, vidjećemo.
Tokom festivala, pred beogradskom publikom će nastupiti „2 Unlimited“, „Snap“, „Technotronic“, „Ace of Base“, „Snow“, „Culture Beat“, „C&C Music Factory“ i „La Bouche“, piše portal Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.